Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου

Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου

Ο Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου προσφέρει εκτός από ανανέωση αλλά και την απαραίτητη μόνωση από υγρασία σε τοίχους. Επιπλέον με τον ελαιοχρωματισμό εξωτερικού χώρου ή βάψιμο εξωτερικών τοίχων, λειτουργεί και ως παράγοντας θερμομόνωσης. Με τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό η ζέστη του σπιτιού δε φεύγει εύκολα προς τα έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το εξωτερικό βάψιμο εξάλλου είναι απαραίτητο για την προστασία του χώρου σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται κυρίως ανοιχτά χρώματα σε εξωτερικούς χώρους, τα οποία αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία.

Το τεχνικό συνεργείο Boyatzis.gr έρχεται δωρεάν στο χώρο σας και σάς ενημερώνει για τις εργασίες και το κόστος ανακαίνισης του σπιτιού σας. Επιπλέον δίνονται γραπτές εγγυήσεις για το αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ιδέες για το βάψιμο του σαλονιού σας,  ιδέες για βάψιμο σπιτιού, ιδέες για βάψιμο σαλονιού, ιδέες για βάψιμο σπιτιού εξωτερικά. Μπορείτε να δείτε επιπλέον την ανακαίνιση σαλονιού στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα οι δουλειές μας. Για ανακαινίσεις, πάρε ιδέες για Ανακαίνιση σπιτιού, Ανακαίνιση ΥπνοδωματίουΑνακαίνιση Καθιστικού η Τεχνοτροπία Klondike.

Στάδια που ακολουθούνται για έναν σωστό Ελαιοχρωματισμό Εξωτερικού Χώρου;

Η διαδικασία που ακολουθείται για τον Ελαιοχρωματισμό Εξωτερικού Χώρου είναι η επισκευή εξωτερικών τοίχων και προσόψεων και είναι η εξής:

  • Εντοπισμός των σημείων που χρειάζονται επισκευή
  • Αφαίρεση σαθρών μπετόν και σοβά
  • Καθαρισμός επιφάνειας
  • Γέμισμα ρωγμών και νέο σοβάτισμα
  • Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

Ποιες επιπλέον εργασίες πραγματοποιούνται κατά τον Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου του σπιτιού;

Κατά τους ελαιοχρωματισμούς εξωτερικών τοίχων προκύπτουν συχνά επιπλέον εργασίες, που καλό είναι να ολοκληρώσεις με την ευκαιρία τους βαψίματος. Οι ελαιοχρωματιστές μας, εργάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό και φέρνουν εις πέρας κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστεί το εξωτερικό του σπιτιού σου, όπως:

  • Αποκατάσταση πρόσοψης
  • Επισκευή εξωτερικών τοίχων
  • Επισκευή μπαλκονιών
  • Ενίσχυση τοιχοποιίας
  • Στεγανοποίηση ρωγμών
  • Βάψιμο εξωτερικών τοίχων

Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου

Το βάψιμο εξωτερικών τοίχων του σπιτιού, μπορεί να φανεί Γολγοθάς, εάν δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τι πρέπει να προσέξεις. Οι επαγγελματίες του Boyatzis.gr μοιράζονται μαζί σας τις συμβουλές τους, τονίζοντας τα σημεία που πρέπει να προσέξεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

1. Έλεγξε τον καιρό πριν τον Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου

Κατά τη διάρκεια του εξωτερικού βαψίματος προφανώς δεν πρέπει να βρέχει. Επίσης πρέπει να διαλέξεις κάποιες μέρες όπου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα και δεν θα δυσκολέψει τις εργασίες. Η υπερβολική ζέστη ή το υπερβολικό κρύο μπορεί να εμποδίσει το καλό άπλωμα του χρώματος και να οδηγήσει σε ξεθωριάσματα και χαμηλή καλυπτικότητα.

Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου- εξωτερικού χώρου - βάψιμο εξωτερικών τοίχων - εξωτερικό ελαιοχρωματισμό

2. Διάλεξε με προσοχή τα χρώματα για τον ελαιοχρωματισμό στο εξωτερικό του σπιτιού

Τα χρώματα, που θα επιλέξεις για έναν εξωτερικό ελαιοχρωματισμό πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας, ώστε να δείξουν την απαραίτητη αντοχή και να μη χρειάζεσαι άμεσα επιδιόρθωση. Ακόμη πρέπει να ξέρεις ότι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού είναι διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιούνται για το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς συνήθως διαθέτουν μονωτικές και άλλες ιδιότητες.

3. Φρόντισε να είναι καθαρές οι επιφάνειες που πρόκειται να βαφτούν.

Πριν ξεκινήσει το βάψιμο είναι απαραίτητο να έχουν καθαριστεί καλά οι εξωτερικοί τοίχο και να έχουν απομακρυνθεί σκόνες, άλατα και άλλα κατάλοιπα. Ακόμη πριν ξεκινήσουν οι εργασίες πρέπει να απομακρυνθούν τυχόν αντικείμενα που βρίσκονται πάνω στους τοίχους, όπως φωτιστικά και γραμματοκιβώτια, για να μην εμποδίζουν την όλη διαδικασία.

4. Εμπιστεύσου το Boyatzis.gr

Τώρα που έχεις όλες τις απαραίτητες για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία για να ολοκληρώσει την εργασία. Πάρε προσφορές και από άλλους ελαιοχρωματιστές. Σύγκρινε τιμές για τον ελαιοχρωματισμό εξωτερικού χώρου και επέλεξε μας για αποτέλεσμα που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες σου!

Γιατί να βάψεις εξωτερικά το σπίτι σου;

Οι διάφορες καιρικές συνθήκες, αλλά πολλές φορές και η κακή κατασκευή, μπορεί να παρουσιάσουν φθορές στην πρόσοψη του σπιτιού σου και να χρειάζονται άμεση επιδιόρθωση.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους θα χρειαστείς εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, είναι:

  • Ξεφλούδισμα χρώματος
  • Σημάδια υγρασίας
  • Ρωγμές
  • Διαβρωμένα τοιχώματα (ενανθράκωση σκυροδέματος)

Τα παραπάνω πέρα από την όψη εγκατάλειψης που θα δώσουν στο σπίτι σου, δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα και δεν πρέπει να παραμελούνται.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε εργασίες ελαιοχρωματισμού όπως: Ελαιοχρωματισμός Τοίχου, Ελαιοχρωματισμός Καθιστικού και Ελαιοχρωματισμός Παιδικού Υπνοδωματίου.

Εμπιστεύσου τους ειδικούς στον ελαιοχρωματισμό και επικοινωνήστε μαζί μας για σας δώσουμε την προσφορά μας για την ανακαίνιση του καθιστικού σας!

Κάντε κλικ στην εικόνα και καλέστε με για δωρεάν ραντεβούΕλαιοχρωματισμός Εξωτερικού Χώρου

There are 5 comments
  1. MARIA KESISOGLOU

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΓΙΑ 2 ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

    • Καλησπέρα σας. Θα μπορούσατε να μας δώσετε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας παρακαλώ? Ευχαριστώ

  2. Είμαι ένας πολύ ικανοποιημένος πελάτης από τις εργασίες του κυρίου Γιάννη. Έρχεται άμεσα στον χώρο σας και δίνει ιδέες για να έχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές πράγμα που τον κάνει ανταγωνιστικό. Εγώ στο καθιστικό μου επέλεξα για το τζάκι τεχνοτροπία, ενώ μου έκανε εντύπωση η καθαρή και γρήγορη δουλειά που έγινε. Ευχαριστώ πολύ, σίγουρα θα επιλέξω ξανά το Boyatzis.gr!

  3. Eleni Vassilopoulou

    Κύριε Γιάννη σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη εργασία στο σπίτι μου.
    Σίγουρα θα σας καλέσω ξανά!

  4. Παναγοπούλου Κ

    Ο κύριος Γιάννης είναι εξαιρετικός μάστορας που ξέρει καλά την δουλειά του.
    Σας ευχαριστώ για την υπέροχη και επαγγελματική δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.