Ανακαίνιση Καθιστικού

Ανακαίνιση Καθιστικού

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το καθιστικό σας; Αν το σπίτι σας δείχνει παλιό και σάς κουράζει, οι χώροι δεν καλύπτουν πια τις ανάγκες σας, και η φθορά έχει εγκατασταθεί στο καθιστικό σας και κατ΄ επέκταση και στη ζωή σας, τότε ήρθε η ώρα για ανακαίνιση καθιστικού! Σίγουρα όμως θα αναρωτιέστε, πόσοι τεχνίτες και πόσα συνεργεία θα πρέπει να περάσουν από το καθιστικό σας για να το κάνουν καινούριο; Τι είδους ανακαίνιση χρειάζεται το καθιστικό σας; Τι πρέπει να προσέξετε; Πόσο θα σάς κοστίσει;

Μην απελπίζεστε, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για να «ανακαινίσετε» το χώρο σας. Το καθιστικό των ονείρων σας δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να κάνετε από μικρές αλλά και μεγάλες θεαματικές αλλαγές στο καθιστικό σας, βάζοντας τη σφραγίδα του προσωπικού σας γούστου.

Ιδέες για την ανακαίνιση του καθιστικού

Ενδεικτικά αν η οικογένεια σας μεγάλωσε τότε σίγουρα άλλαξαν και οι ανάγκες της, τότε ένα διαχωριστικό με γυψοσανίδα στο καθιστικό-σαλόνι μπορεί εύκολα να μετατρέψει μία μικρή γωνιά σε ένα ζεστό χώρο γραφείου. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οτιδήποτε «τραβάει» το μάτι ψηλά, κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο μεγάλο. Τέλος χρησιμοποιείστε απαλά ανοιχτά χρώματα στους τοίχους. Τα σκούρα χρώματα στους τοίχους κάνουν έναν χώρο να φαίνεται μικρότερος. Χρώματα ανοιχτά όπως το λευκό, το απαλό γκρι του πάγου ή το γαλάζιο δείχνουν τον χώρο μεγαλύτερο. Η ανακαίνιση κάνει το σπίτι μας λειτουργικό και όμορφο.

Γιατί συμφέρει μία ανακαίνιση;

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι ένα είδος επένδυσης για την ακίνητη περιουσία μας. Προσδίδει προστιθέμενη αξία στο ακίνητο, είτε πρόκειται να μείνουμε εμείς, είτε πρόκειται να διαθέσουμε το χώρο για ενοικίαση.

Το τεχνικό συνεργείο Boyatzis.gr έρχεται δωρεάν στο χώρο σας και σάς ενημερώνει για τις εργασίες και το κόστος ανακαίνισης του σπιτιού σας, δίνοντάς σας γραπτές εγγυήσεις για το αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για σας δώσουμε την προσφορά μας για την ανακαίνιση του καθιστικού σας!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.