ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε ειδικοί στις τεχνοτροπίες! Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από τεχνοτροπιών που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. 

Ανακαινίσεις

Στο Boyatzis.gr δημιουργούμε εκπληκτικά αποτελέσματα για το χώρο σας με πλήθος τεχνοτροπιών, όπως: Stucco Veneziano, Spatula Stuhhi, Τεχνοτροπίες Klondike, πατίνες, τεχνοτροπία με σφουγγάρια, τεχνοτροπίες με ζελέ, με ειδικά ρολά,  με ειδικά γάντια, τεχνοτροπίες τοίχων Dune Oro – Silver, Stencil, τεχνική με σφουγγάρι, απομίμηση ξύλου, τεχνοτροπία τοίχου Africa, τεχνοτροπία Arte Osaka Attraction. Επίσης μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα και την διακόσμηση της κατοικίας σας με: Ανακαίνιση Σαλονιού, Ανακαίνιση Καθιστικού και Ανακαίνιση Υπνοδωματίου.

Μπορούμε να δώσουμε τη λύση γρήγορα και οικονομικά. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις ταρατσών και κάθε είδους εργασία για την βελτίωση της εικόνας της κατοικίας σας. Σε εμάς θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη που σας παρέχει καθαρή δουλειά με τα καλύτερα υλικά και φυσικά τις πιο φθηνές τιμές της αγοράς!

Δημιουργούμε μοναδικά αποτελέσματα. Γνωρίστε μας και δείτε μέσα από την ενότητα οι δουλειές μας ιδέες για την ριζική η μη ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ο Μπογιατζής.γρ παρέχει δωρεάν ραντεβού στον χώρο σας προκειμένου να αξιολογήσει τις ανάγκες σας και να σας δώσει την πιο φθηνή τιμή της αγοράς. Εμπιστευτείτε την 25ετή ασυναγώνιστη εμπειρία μας!

Θέλετε Τεχνοτροπίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε μία προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.