Ανακαινίσεις

Μονώσεις Ταρατσών

Αναζητάς ποιοτική Μόνωση, είμαστε οι ειδικοί, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά. Σε εμάς θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές, ταχύτητα, υπεύθυνα, εγγύηση ποιότητας, με υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματισμό. Για Μονώσεις στην Αθήνα επικοινωνήστε για ένα Άμεσο Δωρεάν Ραντεβού. Για Μόνωση Ταράτσας πάρτε την φθηνότερη προσφορά της αγοράς!

Συνεργαζόμαστε 25 χρόνια με τους καλύτερους επαγγελματίες της οικοδομής για την καλύτερη Μόνωση Ταράτσας. Επιπλέον σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από Υπηρεσίες. Ενδεικτικά σας προσφέρουμε  ολοκληρωμένες λύσεις όπως Ελαιοχρωματισμοί, Τεχνοτροπίες ή την ολική ανακαίνιση του σπιτιού ή του κτιρίου σας.

Παρεχόμενες εξατομικευμένες υπηρεσίες σε:

  • πολυκατοικίες
  • μονοκατοικίες
  • μεζονέτες
  • επαγγελματικά κτίρια
  • καταστήματα
  • λοιπές κτιριακές εγκαταστάσεις

Μόνωση

Στο Boyatzis.gr διαθέτουμε τεράστια γνώση και εμπειρία στη μόνωση ταράτσας για πάνω από 25 έτη. Παρέχουμε την πιο συμφέρουσα λύση για την μόνωση ταράτσας στην Αθήνα και όλη την Αττική. Πρώτη δουλειά πριν ξεκινήσουμε την ελαφριά μόνωση ταράτσας, είναι να ελέγξουμε αν υπάρχουν ρύσεις (κλίσεις) στην ταράτσα, αν δηλαδή λιμνάζουν νερά. Οι ρύσεις είναι προαπαιτούμενες για σωστή μόνωση ταράτσας.
Δεν είναι λίγες οι φορές όπου μας ζητείται από υποψήφιους πελάτες, κάποιος συγκεκριμένος τρόπος μόνωσης τον οποίο θέλουν να εφαρμόσουν στην ταράτσα του σπιτιού τους. Μετά από μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος που θέλουν να επιλύσουν ή της αναβάθμισης που θέλουν να πετύχουν, διαπιστώνουμε ότι η λύση που αρμόζει για την κάλυψη της επιθυμίας τους πολλές φορές είναι πολύ διαφορετική από αυτή που αρχικά είχαν στο μυαλό τους. Τέλος παρέχουμε υπηρεσίες μονώσεων τόσο εντός Αττικής όσο και στην επαρχία.

Ανακαινίσεις
Έχετε κάποια απορία;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε μία προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.